موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر

عارف؛ معاون اول دولت چهاردهم چه سوابقی دارد؟

مسعود پزشکیان رئیس دولت چهاردهم، طی حکمی محمدرضا عارف را به عنوان معاون اول خود منصوب کرد. به همین مناسبت در این گزارش مهمترین مسئولیت‌های عارف در ۳ دهه گذشته را مرور می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 28
کد خبر: ۲۵۱۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان رئیس دولت چهاردهم، طی حکمی  محمدرضا عارف  را به عنوان معاون اول خود منصوب کرد. به همین مناسبت در گزارشی به مرور مهمترین مسئولیت‌های سیاسی عارف در 3 دهه گذشته پرداختیم.

 

محمدرضا عارف در27 آذر 1330 در شهر یزد به دنیا آمد. وی  مدرک مهندسی برق خود را از دانشگاه استنفورد آمریکا دریافت کرد و هم‌اکنون نیز یکی از اعضای حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

 

عارف علاوه بر این که در بین سالهای 1373 تا 1376 نیز ریاست دانشگاه تهران را برعهده داشته، به عنوان یکی از اساتید دانشگاه صنعتی شریف نیز مشغول به فعالیت بوده است.

 

از جمله مهمترین مسئولیت‌های سیاسی عارف می‌توان به  معاون اولی وی در بین سالهای 1380 تا 1384 در دوران ریاست‌جمهوری محمد خاتمی اشاره کرد. عارف همچنین در دولت اول محمد خاتمی از سال 1376 تا 1380 به مدت 4 سال وزیر پست، تلگراف و تلفن بود.

 

از دیگر سوابق سیاسی عارف می‌توان به کاندیداتوری وی در انتخابات یازدهم دوره ریاست‌جمهوری در سال 1392 اشاره کرد. البته در آن دوره وی در نهایت به نفع حسن روحانی از رقابت‌ها کناره‌گیری کرد. پس از آن انتخابات وی برای انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی ثبت‌نام کرد و به عنوان سرلیست فهرست انتخاباتی اصلاح‌طلبان در تهران توانست وارد مجلس شود و به مدت 4 سال ریاست فراکسیون امید مجلس را بر عهده داشت. 

 

عارف همچنین در بین سال‌های 92 تا 1400  به عنوان رئیس شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، متولی فعالیت‌های سیاسی جریان اصلاحات در آن برهه زمانی بود. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر